Duktig Hund och Duktig Valp

Tomten kommer med en tidig julklapp till SBK:s instruktörer i år!

I samarbete med Better Dog Academy har vi glädjen att erbjuda alla våra instruktörer appen Duktig Hund utan kostnad.

Är ni på klubben nyfikna på hur ni kan använda appen på era kurser? Den funkar lika bra att använda i ordinarie kursverksamhet som onlinekurs.

Erbjudandet gäller endast under perioden: 2020-12-16 – 2021-01-10

Är du intresserad av att prova appen på kurs anmäler du ditt intresse via ett av formulären nedan (observera att du måste använda rätt formulär utifrån vilken telefon du har!).

Vad är "Duktig hund" och "Duktig Valp"?

Dessa kurser bygger på pedagogiken och övningarna ur appen ”Duktig hund”. Målet är samarbetsvilliga, harmoniska och välfungerande hundar och valpar. 

Kurserna innehåller en spännande mix av både vardagslydnad och aktivering. Varje kurstillfälle ger utrymme för prat om hundens språk, behov och beteende.

Med appen blir det lätt att repetera och följa steg-för-stegfilmerna när du övar hemma.

Diplomeringspaketet (scarfs och diplom) beställs via sbkshopen med klubbinloggning.

Diplomering av Duktig Hund och Duktig Valp

I samband med att du går dessa kurser kan du välja att diplomera din hund till en Duktig Hund och/eller Duktig Valp!

Diplomeringen sker i fyra olika steg och du väljer själv vilken nivå som passar dig och din hund. Diplomeringen sker genom att visa upp din och hundens färdigheter för en av Brukshundklubbens instruktörer. Du kan även skicka in filmer som visar när ni genomför övningarna och bli diplomerad på distans.

Genom att diplomera din hund till en Duktig Hund och/eller Duktig Valp med hjälp av appen visar du omgivningen att du har en duktig och välfungerande hund. Som ett bevis på detta erhåller du ett diplom och en scarf med trycket ”Duktig Hund” i den färg som motsvarar er kunskapsnivå och diplom och en rosett till din Duktiga Valp.

*Rosetter gäller endast klubbinloggning för tillfället.

NYHET!

Nu finns det även möjlighet att diplomera sig på distans. Filma övningarna och maila in dessa till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  Glöm inte att skriva ditt namn, hundens namn och din adress! Kostnaden är 500 kr, där diplomering, scarf och diplom ingår.


Appen!

Hundkurs - alltid i din ficka

Du kan ladda ner appen Duktig hund! från SBK på
App Store och Google Play. Filmerna i appen har tydliga steg-för-steg instruktioner och är till för dig som är sugen på att lära dig mer om hundar och vill träna med din hund.  Vi vill att det ska vara roligt att träna med sin hund.

Duktig hund med SBK

RSS Module

© 2021 Svenska Brukshundklubben
Frykdalsbacken 20, 121 23 Farsta
08-505 875 00
sbkutbildning(at)brukshundklubben.se