Nyheter från Duktig Hund och Duktig Valp

Vad är "Duktig hund" och "Duktig Valp"?

Dessa kurser bygger på pedagogiken och övningarna ur appen ”Duktig hund”. Målet är samarbetsvilliga, harmoniska och välfungerande hundar och valpar. 

Kurserna innehåller en spännande mix av både vardagslydnad och aktivering. Varje kurstillfälle ger utrymme för prat om hundens språk, behov och beteende.

Med appen blir det lätt att repetera och följa steg-för-stegfilmerna när du övar hemma.

Diplomeringspaketet (scarfs och diplom) beställs via sbkshopen med klubbinloggning.

Diplomering av Duktig Hund och Duktig Valp

I samband med att du går dessa kurser kan du välja att diplomera din hund till en Duktig Hund och/eller Duktig Valp!

Diplomeringen sker i fyra olika steg och du väljer själv vilken nivå som passar dig och din hund. Diplomeringen sker genom att visa upp din och hundens färdigheter för en av Brukshundklubbens instruktörer. Du kan även skicka in filmer som visar när ni genomför övningarna och bli diplomerad på distans.

Genom att diplomera din hund till en Duktig Hund och/eller Duktig Valp med hjälp av appen visar du omgivningen att du har en duktig och välfungerande hund. Som ett bevis på detta erhåller du ett diplom och en scarf med trycket ”Duktig Hund” i den färg som motsvarar er kunskapsnivå och diplom och en rosett till din Duktiga Valp.

*Rosetter gäller endast klubbinloggning för tillfället.


Appen!

Hundkurs - alltid i din ficka

Du kan ladda ner appen Duktig hund! från SBK på
App Store och Google Play. Filmerna i appen har tydliga steg-för-steg instruktioner och är till för dig som är sugen på att lära dig mer om hundar och vill träna med din hund.  Vi vill att det ska vara roligt att träna med sin hund.

Duktig hund med SBK

RSS Module

© 2020 Svenska Brukshundklubben
Frykdalsbacken 20, 121 23 Farsta
08-505 875 00
sbkutbildning(at)brukshundklubben.se

SBK Utbildninge