RallyLydnad 

Utvecklingskurs Lärare Momenten I Nordiska Mästerskapen

Växjö 2019-11-30 – 2019-12-01

Utbildningen riktar sig till SBK Rallylydnadslärare som i sin tur, efter genomgången kurs, erhåller kursintyg för att kunna utbilda SBK Rallylydnadsinstruktörer i denna klass. 
Utbildningen är subventionerad och öppen för SBK's lärare i Rallylydnad.

Momenten i NM är hämtade från deltagarländerna, och har delats in i fyra svårighetsgrader: 1, 2, 3 och 4 poäng. Dessa moment, tillsammans med regler, anvisningar, momentbeskrivningar, avdrag och domaranvisningar, utgör tillsammans en nordisk klass. Utföranden och avdrag kan skilja sig från de nationella regelverken.

Utbildningen riktar sig till SBK Rallylydnadslärare som i sin tur, efter genomgången kurs, erhåller kursintyg för att kunna utbilda SBK Rallylydnadsinstruktörer i denna klass.

Utbildare: Ida Lindgren.

Arrangör: SBK Hundägarutbildning Monique Wrambeck & Maria Soneson.

När: 2019-11-30 – 2019-12-01
Var: Växjö
För vem:   SBK Rallylydnadslärare, som har genomgått SBK Rallylärarutbildning. 

Kostnad: 3500:- inkluderar hotell, mat, reseersättning och utbildning. (Obs: utbildningen är för en hund med förare. Hotellet godkänner två hundar per rum: om man vill ha med fler än två hundar tillkommer extra städavgift som deltagaren själv får stå för.)

Max 12 deltagare, hund obligatorisk.

Sista anmälningsdag 3 november, anmäl längst ner på sidan.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ida Lindgren - utbildare

Ida Lindgren: Författaren till boken Nya HUNDra% Rallylydnad, med flera. Ida driver Vi2 Hundcenter i Helsingborg, med kurser, läger instruktörsutbildningar, mm. Ida dömde rallylydnads SM 2019 både kval och final och kommer vara skrivare på Rally NM 2019 Hon har fyra Engelska Springer Spaniel tikar och är även uppfödare av rasen, Ziridas kennel.
De tre vuxna hundarna tävlar i mästarklass och de två äldsta hundarna har varit SM kvalade i rallylydnad ett flertal gånger och är också de två första Springrarna i landet som tog rallylydnads Championatet. Den yngsta av hennes hundar har inte startat sin rallylydnadskarriär ännu. Hon har drivit sitt företag sedan 2008 och har arbetat med hund på heltid sedan 2004 och haft någonstans mellan 15 000 och 16 000 hundar på kurs. Ida är en mycket flitigt anlitad instruktör, från Luleå i norr till Ystad i söder.

Scandic Hotel Växjö

Hejaregatan 19, 352 46 Växjö

Ny inomhushall

Smådjursdepån Hjalmar Petris Väg 36 352 46 Växjö

RSS Module

© 2020 Svenska Brukshundklubben
Frykdalsbacken 20, 121 23 Farsta
08-505 875 00
sbkutbildning(at)brukshundklubben.se

SBK Utbildninge