Lärare eller Instruktör i Svenska Brukshundklubben

Du som är intresserad av pedagogik och utbildning har goda möjligheter till en kvalitetssäkrad vidareutbildning till instruktör. eller lärare inom Svenska Brukshundklubben. Vi har ett brett utbud av utbildningar inom alla områden. 

Utbildning i Svenska Brukshundklubben sker i stor utsträckning på klubbnivå. Lärarutbildningar arrangeras och planeras centralt i organisationen genom utskottet för hundägarutbildning.

Nu startar vi en ny utbildning för SBK lärare. 

Denna utbildning är fördelad på två långhelger och en hel del egna studier via webbaserat material. Vill du bli lärare inom SBK så är detta kursen för dig. Efter slutförd och godkänd kurs går det sen att bygga på till SBK lärare – specialsök, friskvård, bruks  eller tävlingslydnad. 

Du som har gått SBK lärare grundmodul men inte har allmänlydnad är Helg 2 det du ska komplettera med.

Kanske har du utbildat dig till lärare för ett tag sen och haft ett uppehåll på ett par år, och känner att du vill friska upp vissa saker så kan helg 1 kanske vara det du behöver fylla på med. Helg två har vi valt att prioritera för dem som gått SBK lärare grundmodul, och givetvis för er som väljer att gå hela utbildningen., övriga i mån av plats.

Väljer man att gå en av helgerna som en påbyggnad, erhålles ett Diplom för utvecklingskurs i det ämne/modul man väljer.

Pris: Hela utbildningen 10 850kr per person, del 1 eller 2 kostar 5 425kr vardera detta gäller då klubb eller distrikt inom Svenska Brukshundklubben.

Varmt välkommen med din anmälan senast den 28 oktober till hela helgen, eller till en av helgerna beroende på vad som passar dig. 

Aktuell lärarutbildning del 1  em 28 november-1 december 2019

Väklommen till första delen i SBK-Lärarutbildning. Dessa dagar arbetar vi med inlärning och TSB i teori och praktik, mentalitet och förmåga att läsa hund samt valpen och pedagogik. Detta är obligatoriskt för blivande SBK-lärare men även lärare som vill/behöver uppdatera sig är välkommna.

TSB

Kenth Svartberg

Mentalitet
Glenn Andersson

 

Jessica MannValp

Boende

scandic

Scandic Hotel Växjö, 
Hejaregatan 19,
352 46 Växjö

Träning/konferens

hundi salong

Ny inomhushall med konferens, 
Hjalmar Petris Väg 36, 
352 46 Växjö

Program

schema

Aktuell lärarutbildning del 2 em 17 januari-20 januari 2020

Aktuell lärarutbildning del 2  17 januari - 20 januari 2020Väklommen till andra delen i SBK-Lärarutbildning. Dessa dagar har vi fokus på inlärning och pedagogik i teori och praktik. Detta är obligatoriskt för blivande SBK-lärare samt för de som vill  komplettera med allmänlydnaden men även lärare som vill/behöver uppdatera sig är välkommna.

 
Maria Brandel


Siv SvendsenValp


Pedagogik

Boende

scandic

Scandic Hotel Växjö, 
Hejaregatan 19,
352 46 Växjö

Träning/konferens

hundi salong

Ny inomhushall med konferens, 
Hjalmar Petris Väg 36, 
352 46 Växjö

Program

Kommer snart
schema

© 2017 Svenska Brukshundklubben

Frykdalsbacken 20, 121 23 Farsta

08-505 875 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SBK Utbildninge